Ons verhaal

De “I” van Ik vertrek.

Oktober, België… Alweer komt de overheid met nieuwe maatregels op de proppen. Hopelijk kunnen we eind november nog naar Portugal gaan. In de FB-groep Prachtig Portugal zijn de meningen althans verdeeld tussen “blijf in je kot” –> breng dit land geen virus binnen en “Ik moet er even tussenuit” –> (terug)reizen.

Wat de meningen ook zijn… Wanneer je 2 kleutertjes hebt en moet kiezen tussen een quarantaine doorbrengen op je appartement of in je vakantiewoning, dan is de keuze snel gemaakt. De keuze is zodanig gemaakt dat wij tijdens de vorige quarantaine beslisten om voorgoed te verhuizen. Gedurende 2 volle maanden hebben niet alleen wij, maar ook onze meisjes genoten van alle rust, mooie strandwandelingen, lekkere tropische maaltijden en zonnige avonden. Zonder al te veel hittegolven die in België wel van de partij waren, überhaupt ook in ons appartement.

Deze blog is dan ook een maandelijks verslag van hoe wij naar dit moment toeleven, tot we vertrekken. De goede en slechte kanten. Waarom we deze beslissing genomen hebben. Hoe alles in zijn werking gaat, in België en in Portugal. Hoe wij, onze kinderen, de school, vrienden en familie hiermee omgaan en noem maar op… We vinden het alvast superleuk en kijken er naar uit om hier later naar terug te kunnen kijken.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.